Kipróbáltam a saját szárított paradicsomomat,
Így készült garázstető és aszaló gép nélkül is a szárított paradicsom nálunk.
Olaszországban a napon pl. a garázstetőn szárítják.
"Aszalt paradicsom
A jó érett vörös paradicsomot kétfelé kell vágni,azután szárító deszkára rakni.Gyengén fűtött sütő kemenczébe vagy -főzés után -a tűzhely sütőjébe tegyük 24 órára aszalni ,de a nap melege mellett is kellően megszikkad. Huszonnégy óra múlva forgassuk meg,mert akkor sokkal szebb marad a színe.Téli használatig rakjuk vászonzsacskókba,szellős helyre "
Én olíva olajban tettem üvegbe a szárított paradicsomaimat.
Jó étvágyat !
Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van kedved írd meg a véleményed,örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról !
📷https://www.instagram.com/rozmaringesibolya/
https://hu.pinterest.com/rozIbolya/
Jó étvágyat !
Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van kedved írd meg a véleményed,örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról !
📷https://www.instagram.com/rozmaringesibolya/
https://hu.pinterest.com/rozIbolya/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése