2023. február 12., vasárnap

HetiMenü 3./Február 13.-19.

 



HetiMenü_Február 13.-19.

 

 

 


 

Hétfő: Sertés „csíkok” mazsolás sajt mártásban  párolt rizs, zöldfügés marcipán bon-bon

 

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/12/karacsonyt-meghitt-boldog-unnepet.html

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2020/05/gombas-rizs.html

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2014/02/zoldfuges-mandula-marcipan-bon-bon.html

 

 


Kedd: Börek, citromos mákos sütőtök desszert

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2013/12/makos-citromos-sutotok-krem.html

 


Szerda: Borscs leves  fokhagymás pampuskával, sajtválogatás alma +dió

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/12/borscs-azaz-gyonyoru-bordo-piros-cekla.html

 


Csütörtök: •  Spagetti carbonara     gyümölcs  saláta

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2017/02/spagetti-szenegeto-modra-avagy-carbonara.html

 


Péntek : Vörös lencse dhal, gyümölcs

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2018/01/voros-lencse-dhal.html

 


Szombat: Francia  hagymaleves,  sült alma torta

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2012/02/francia-hagymaleves.html

 

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2012/02/sultalma-torta.html

 


Vasárnap: Aszaltszilva leves ,natúr pisztráng tejszínes rózsabors mártással és  vajas –burgonyával ,brownie

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/01/vasarnapi-ebed.html

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2015/01/natur-pisztrang-tejszines-rozsabors.html

https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2017/02/brownie.html

 

 



___









Jó étvágyat ! 
 Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van kedved írd meg a véleményed, örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook, Instagram vagy pinterest oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...