Variációk szűzpecsenyére:
Miért pont most jutott eszembe ezt az összeállítást elkészíteni ?
Azt gondolom a szűzpecsenye igen finom nemes hús, jól elkészítve az ünnepi asztalon az ünnepi menüben a helye. Variálható sokféleképpen, süthetjük rózsaszínre "elegánsan ", adhatjuk fűszervajjal , sült vagy párolt zöldséggel, párolt vagy nyers gyümölccsel, szószokkal, tésztába burkolva kéregben, hidegen és melegen egyaránt ízletes .
Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány korábban megjelent receptet, szinte valamennyi könnyen gyorsan elkészíthető így duplán ajánlom a karácsonyi menühöz .
- Dióval töltött aszalt szilvával bélelt szűzpecsenye https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/12/lett-az-iden-feher-karacsonyunk-is.html
- Fűszeres csokoládés szűzpecsenye
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2015/01/2-1-fuszeres-csokolades-szuzpecsenye.html
- Szűzpecsenye köntösben
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/11/szuzpecsenye-kontosben.html
- Tüskepecsenye
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/11/tuskepecsenye.html
- Kacsamájjal töltött szűzpecsenye
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/09/kacsamaj.html
A + 1 recept :
- Szűzérme sajt mártásban
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/09/katalan-gazpacho.html
....és a ráadás
- Brassói aprópecsenye
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2019/02/brassoi-apropecsenye.html
Jó étvágyat !
Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van
kedved írd meg a véleményed, örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres
olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook, Instagram vagy
pinterest oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról !
📷 https://www.instagram.com/rozmaringesibolya/
🖼 https://hu.pinterest.com/rozIbolya/
🖋 https://www.facebook.com/rozmaringesibolya/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése