Hihetetlenül finom a forró lágy sajt.
Igazi kényeztetés különleges alkalmakra.
Ám amilyen különleges, olyan egyszerű elkészíteni.
Hozzávalói :
- Egész sajt kerek camembert vagy brie típusú
- 100 g mogyoró,vagy mandula vagy dió is lehet.
Csomagoljuk ki a sajtot és tegyük tűzálló tálra.Szórjuk meg a tetejét mogyoróval,
Süssük 180 fokon 12-15 percet amíg a mogyoró színt nem kap!
Tálaljuk azonnal friss kenyérrel ,vagy sós kekszekkel, grisinivel.
Pezsgős reggelik, vacsorák édes-kettesben elengedhetetlen része a sült camembert.
Ilyenkor nyáron grillezett őszibarackot is ajánlok mellé.
Ha tetszett a bejegyzés, lájkold az oldalt a Facebookon!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése