2016. augusztus 4., csütörtök

Sült camembert vagy brie mogyoróval


Hihetetlenül finom  a forró lágy sajt.
Igazi kényeztetés  különleges alkalmakra.




Ám amilyen különleges,  olyan egyszerű elkészíteni.

Hozzávalói  :


  • Egész sajt kerek  camembert vagy brie típusú
  • 100 g mogyoró,vagy mandula vagy dió is lehet.






Csomagoljuk ki  a sajtot és tegyük tűzálló tálra.Szórjuk meg  a tetejét mogyoróval,
Süssük 180 fokon  12-15 percet amíg  a mogyoró  színt nem kap!
Tálaljuk azonnal friss kenyérrel ,vagy  sós kekszekkel, grisinivel.





Pezsgős reggelik, vacsorák édes-kettesben  elengedhetetlen része  a  sült camembert.  
Ilyenkor nyáron grillezett őszibarackot  is  ajánlok mellé.


Ha tetszett a bejegyzés, lájkold az oldalt a Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts
 alt=
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly