2022. december 9., péntek

Vendégségben a katolikus rádióban

Közeleg a karácsony, tavaly  kaptam egy megtisztelő felkérést az ünnepek előtt. Az Édesanyám főztje  című rádió műsorban vendégeskedtem, természetesen advent idején  nem kikerülhető a karácsonyi menü és  az ünnepi készülődés  témája sem, így  ismét aktuális  lehet. Ha nem is  teljesértékű az ott elhangzott menü talán  ad némi  támpontot, ötletet,  vagy inkább csak útmutatót ajánlom   szeretettel meghallgatni ,újra hallgatni. Az alábbi linken elérhető:

https://podcasts.apple.com/hu/podcast/rozmaring-%C3%A9s-kar%C3%A1csony/id1554885363?i=1000544706118





  Kellemes készülődés  meghitt  békés adventi időszakot kívánok minden kedves látogatómnak, olvasónak !

  


Idézek a műsor felkonferálásából:

"Milyen lenne az én éttermem? Családias! Hangulatos! Szezonális étlappal, különleges menüvel. Sok friss alapanyaggal a helyi termelőktől. tulajdonképpen ezt a pár mondatot akár én is a magaménak vallhatnám, de nem teszem, már csak azért sem , mert nem tőlem származik. A szerző egy hölgy írd és mond Rozmaringes Ibolya néven gasztrobloggerkedik, vagyis ír internetes főzési-sütési naplót. Kedveli a hagyományos és magyaros fogásokon túl a máshonnan származó különlegességeket is. Természetesen Advent harmadik vasárnapján már a karácsonyi asztalhoz is adunk ötleteket – érdemes az összeállítást visszahallgatni honlapunkról!"

Szerkesztő :Nagy György András



https://podcasts.apple.com/hu/podcast/rozmaring-%C3%A9s-kar%C3%A1csony/id1554885363?i=1000544706118






Jó étvágyat ! 
 Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van kedved írd meg a véleményed, örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook, Instagram vagy pinterest oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról ! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...