2015. június 20., szombat

Uborka cappuccino és cékla

Szenzációs bevezető fogása lehet  a főétkezésnek.





Nem kell hozzá más csak  a zöldségek és egy kis mascarpone  kakaó szórással  . A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk,   rétegezzük  és díszítjük  szinte ennyi  az elkészítése és az eredmény  fantasztikus. Vitamin dús, egészséges és  nagyon finom  zöldséges előételt kapunk  pár perc előkészítés után .





Hozzávalók :


  •  1-2 friss idei cékla
  •  1 uborka
  •  1 kiskanál mascarpone 
  •     kakaó por ( szóráshoz) 
  •     frissem őrölt himalaya só 
  •  2 cl frissen facsart cékla lé





A céklát hámozzuk  meg és vágjuk apró kockákra.Az egyik céklát gyümölcs centrifugával facsarjuk ki  .Az uborkát hámozzuk   meg szeleteljük fel.hogy mixerrel vagy blenderben  pépesíthessük.
Poharakba szervírozva kínáljuk! a Poharak aljára  rétegezzük  a cékla kockákat  locsoljuk meg 2 kiskanál cékla lével ,majd   erre helyezzük  az uborka pépet sózzuk  és egy kanálka   mascarpone ültetünk  a tetejére amit megszórunk kakaó porral.  Az alapanyagokat célszerű felhasználás előtt hűtőben  tárolni  így azonnal fogyasztható   a zöldség cappuccinónk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts
 alt=
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly