Szenzációs bevezető fogása lehet a koranyári főétkezéseknek.
Az uborka & cékla cappucino neve ugyan kicsit meghökkentő, hisz szó sincs 100% folyékony állagról és kávé sincs benne mint azt a cappucino hallatán várnánk. Viszont kanalazható!
Nem kell hozzá más csak a zöldségek és egy kis mascarpone kakaó szórással. Elkészítése minimális időt és fáradságot igényel. A zöldségeket, vagyis az uborkát és a céklát megtisztítjuk, feldaraboljuk, rétegezzük és díszítjük, szinte ennyi az összeállítása és az eredmény fantasztikus. Vitamin dús, egészséges és nagyon finom zöldséges előételt kapunk pár perc előkészítés után.
Érdemes tenni egy próbát!
Hozzávalók :
Lépésről lépésr eígy készül az uborka&cékla cappucino:
A céklát hámozzuk meg és vágjuk apró kockákra. Az egyik céklát gyümölcs centrifugával facsarjuk ki. Az uborkát hámozzuk meg szeleteljük fel.hogy mixerrel vagy blenderben pépesíthessük.
Poharakba szervírozva kínáljuk! A poharak aljára rétegezzük a cékla kockákat locsoljuk meg 2 kiskanál cékla lével, majd erre helyezzük az uborka pépet sózzuk és egy kanálka mascarpone ültetünk a tetejére amit megszórunk kakaó porral. Az alapanyagokat célszerű felhasználás előtt hűtőben tárolni így azonnal fogyasztható a zöldség cappuccinónk.
Jó étvágyat !
Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van kedved írd meg a véleményed,örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról !
📷https://www.instagram.com/rozmaringesibolya/
Az uborka & cékla cappucino neve ugyan kicsit meghökkentő, hisz szó sincs 100% folyékony állagról és kávé sincs benne mint azt a cappucino hallatán várnánk. Viszont kanalazható!
Érdemes tenni egy próbát!
Hozzávalók :
- 1-2 friss idei cékla
- 1 uborka
- 1 kiskanál mascarpone
- kakaó por ( szóráshoz)
- frissem őrölt himalaya só
- 2 cl frissen facsart cékla lé
Lépésről lépésr eígy készül az uborka&cékla cappucino:
A céklát hámozzuk meg és vágjuk apró kockákra. Az egyik céklát gyümölcs centrifugával facsarjuk ki. Az uborkát hámozzuk meg szeleteljük fel.hogy mixerrel vagy blenderben pépesíthessük.
Poharakba szervírozva kínáljuk! A poharak aljára rétegezzük a cékla kockákat locsoljuk meg 2 kiskanál cékla lével, majd erre helyezzük az uborka pépet sózzuk és egy kanálka mascarpone ültetünk a tetejére amit megszórunk kakaó porral. Az alapanyagokat célszerű felhasználás előtt hűtőben tárolni így azonnal fogyasztható a zöldség cappuccinónk.
Jó étvágyat !
Ha tetszett a bejegyzés, recept, készítsd el te is, ha van kedved írd meg a véleményed,örülnék neki! Csatlakozhatsz a rendszeres olvasókhoz, vagy követheted a Rozmaring & ibolya Facebook oldalát is, hogy ne maradj le a blog újdonságokról !
📷https://www.instagram.com/rozmaringesibolya/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése