2015. március 10., kedd

Sligovicás "cream caramell" kávé


Kellemes  kedd délutánt!

Kicsit borús az idő, de már érződik a tavasz illata.
Csalóka ilyenkor az idő mondanák   "régi" öregek. Könnyen meg lehet  fázni. Nos  amolyan megelőzésként  karamell krémet "gyártottam"  ma délután .
Leheletnyi mézeskalácsfűszer és pár csepp  sligovica is ízesíti.
Mivel még a délutáni kávém előtt elkészült  a  maradék " újrahasznosításán" nem sokat gondolkoztam.
Kell  a változatosság, így dobjátok fel a  napi kávét  egy kis karamell krémmel, nem fogtok csalódni.

Hozzávalók:


  • egy csésze espresso  cream kávé 

  • egy kávéskanál karamell krém
  • 1 ( löttyintés) sligovica    
  • 1 kávéskanál tejszín



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly