„A zöld dió reneszánszát éli, sorra bukkannak fel a receptek, levár,szirupban eltett változatok és természetesen a zöld-diólikőr amit már bemutattunk korábban.
Most hallal, pontosabban harcsával is kipróbáltam, izgalmas ízkombináció.
A harcsaszeleteket sózzuk, borsozzuk, lazán sütőtálba fektetjük, majd felöntjük annyi diólikőrrel megbolondított olajjal, hogy félig ellepje. Friss borsikafüvet adunk hozzá és 160 fokos légkeveréses sütőben 25 perc alatt elkészítjük..
Friss spenótból zsenge fokhagymával készített, kevés reszelt szerecsendióval fűszerezett pürével és vajjal, tejszínnel és párolt spenót leveleivel gazdagított burgonyakrémmel kínáljuk.
Most hallal, pontosabban harcsával is kipróbáltam, izgalmas ízkombináció.
A harcsaszeleteket sózzuk, borsozzuk, lazán sütőtálba fektetjük, majd felöntjük annyi diólikőrrel megbolondított olajjal, hogy félig ellepje. Friss borsikafüvet adunk hozzá és 160 fokos légkeveréses sütőben 25 perc alatt elkészítjük..
Friss spenótból zsenge fokhagymával készített, kevés reszelt szerecsendióval fűszerezett pürével és vajjal, tejszínnel és párolt spenót leveleivel gazdagított burgonyakrémmel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése