levendula a konyhában (mix) |
Nem volt nagy ünnepség , fogadkozás a jövőre nézve , visszatekintés a múltba ( mert már van az is ) elemzés, értékelés .
Csak egyszerűen megyünk tovább.
Az első évben "rengeteg" recept került fel ,szinte napi gyakorisággal, aztán az iram kicsit lecsendesült, már- már szelíd csordogálássá vált.
Ennek inkább technikai akadályok a kiváltó okai, sem a mondandó csökkenése, bár volt idő mikor felmerült bennem, vajon meddig tud egy blog újat hozni ?
A rozmaring&ibolya spontán, talán még mindig nem körvonalazódik pontosan, hova tartunk ..
Mit is akarok :
Frisset, aktuálisat, konzerv és tartósítószer-, színezék menteset.
Elérhetőt, színeset, változatosat, ízleteset, finomat - ennyit .......,,,,,
Enni élvezet, figyeljünk hát oda mit, mennyit és hogyan ....!
A főzés ,ételkészítés, kreatív művészet, kémia ( is lehet ) és játék (is) az ízekkel, színekkel, néha lehet lazítani ( is) nem kell mindig mereven követni azt a receptet, ki lehet próbálni pillanatnyi ötleteket, legfeljebb nem úgy hívják majd az ételünket mint az eredeti recept szerintit, fő, hogy jól érezzük magunkat konyhában ( is) ...
zselés málna torta |
Gratula a három évhez, még sok blogszülinapot:)
VálaszTörlésKöszönöm,kedves Tőled!
VálaszTörlés