2012. augusztus 13., hétfő

3.év.....

levendula  a konyhában  (mix)


Július vége, augusztus eleje  s szép lassan  blog  a 3. évébe lépett.

Nem volt  nagy ünnepség , fogadkozás a jövőre nézve , visszatekintés a múltba ( mert  már  van az is  )   elemzés, értékelés .

Csak egyszerűen megyünk tovább.
Az első évben   "rengeteg" recept került fel ,szinte napi gyakorisággal, aztán az iram kicsit  lecsendesült,  már- már  szelíd csordogálássá vált.

Ennek inkább technikai  akadályok  a kiváltó okai, sem a mondandó csökkenése, bár volt idő mikor felmerült bennem,  vajon meddig tud egy blog újat hozni ?
A rozmaring&ibolya  spontán, talán még mindig nem körvonalazódik pontosan,   hova tartunk ..


Mit is akarok :

Frisset, aktuálisat, konzerv és   tartósítószer-,  színezék  menteset.
Elérhetőt, színeset, változatosat, ízleteset, finomat - ennyit .......,,,,,

Enni  élvezet, figyeljünk hát oda mit, mennyit és hogyan ....!

A főzés ,ételkészítés, kreatív művészet, kémia ( is lehet ) és  játék (is)  az ízekkel, színekkel,  néha  lehet lazítani ( is) nem kell mindig mereven követni  azt a  receptet, ki lehet próbálni  pillanatnyi  ötleteket, legfeljebb nem úgy hívják majd az ételünket mint az eredeti recept szerintit, fő, hogy jól érezzük magunkat  konyhában  ( is)  ...




 
zselés málna  torta

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly