2014. június 29., vasárnap

Étterem ajánló!Igaz kicsit messze kell menni, de ha valaki ép arra jár ki ne hagyja, biztosan tetszeni fog.
Garantáltan nem fogja megbánni  ha betér a zantei  Thymalos-ba   .  

Zante -n a  tengerparti sétány kikötő felőli oldalán található,   szemben  kis halászhajók  ringanak  a kék  tengeren baloldalt a kikötő látványa, már ez is megéri .A  vendéglő is  olyan stílusban lett kialakítva mintha maga is hajó lenne.
Néhány asztal  a járdán  sorakozik a többi   a beltérben  ami szintén teljesen nyitott.
 Rendkívül hangulatos,  ötletes  berendezéssel hívta fel magára  a figyelmünket .

Még   a padló is  harmonizál  a  székekkel és az asztalokkal.


A plafonról pedig  egyedi dekorációk lógnak be a látterünkbe.


Még szinte le sem ültünk már meg is érkezett  a kenyér   és az evőeszközök tészta szűrőben  valamint egy nagy üveg ásványvíz kíséretében .( szervíz díj fejében )
 A poharak egyszerűek,  olyan kocsmai hangulatot  kölcsönöznek a helynek,  ilyet kapunk  csak  kisebbet  később  a borhoz is.Thymalos egy hal vendéglő!

Nem is  figyeltem van-e más étel  az étlapon,  halak, tengeri herkentyűk  azonban vannak   változatos módon elkészítve  és van  minimum 10 fajta  spagetti is  tengyergyümölcseivel kombinálva  ez  a menüben is megtalálható mert van   menü lap is  .
7,5 euró személyenként  ebben  benne foglaltatik a  saláta  ( hatalmas adag friss görög saláta  zöld saláta&paradicsom &uborka & paprika& hagyma  & olívabogyó & kapribogyó) a menü étlapról választott fő étel   és ouzo vagy bor  kívánság szerint.


A adagok megfelelő méretűek és ízletesek, ötletesen, gusztusosan tálalva.
Több ételt serpenyőben, lábosban  szolgálnak fel .


A kiszolgálás figyelmes és udvarias.
Nem  véletlen  többször is  visszatértünk,  minden alkalommal  elégedetten távoztunk.
Kedves szokás  a számla mellett felszolgált  helyi édesség  .A mellékhelyiségbe vezető út és maga annak kialakítás is figyelemre méltó  első gondolatom  az volt lefényképezem, de végül nem készültek  képek, mintha hajón lennénk,az előtérben képekkel  és fal -, ajtó festéssel  tökéletesre formálva.

Gratulálok   a dizájn kialakításához, valóban vendég csalogató, de ami  még fontosabb   a betért vendég  elégedetten távozik, vagy  tér vissza   újból .Csak ajánlani tudom :::::

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly