Receptek, ötletek, gondolatok a főzésről a konyháról....
rovatok
(Áthelyezés ide: ...)
Blog
Cukrászda
Étterem
Éttermi kalauz
Pékségem / házi kenyerek ,péksütemények
▼
2024. július 16., kedd
Tarator
›
Egy újabb főzés nélkül készíthető leves a hideg levesek sorában a bolgár uborka leves. Aki szereti a tzatzik i ízvilágát biztos megked...
2024. június 3., hétfő
Fűszervajas töltött csiga
›
Az éticsiga igen egészséges ínyencség, mégis kuriózumnak számít hazánkban, bezzeg Franciaországban nem, itthon viszont ritkán fogyasztják v...
2024. április 1., hétfő
Báránysült (borda) mediterrán fűszerekkel
›
A báránysült mediterrán fűszerekkel egy nagyon egyszerű elkészítési módja a báránynak, nemcsak a húsvéti menübe ajánlom, de remekül illi...
2024. március 2., szombat
Szarvas ragu
›
A vadhús a természet íze lenne? A vadhús fogyasztás előnyeit sorolhatnánk hosszasan a háziállatok húsával szemben . Azt mindenki tudja egé...
2024. február 19., hétfő
Kornspitz
›
Konspitzet nem most sütöttem először, ám egyenlőre még kísérletezek, a recept nem végleges. Remek szendvics alapanyag, hisz a könn...
2024. február 3., szombat
Húsos káposzta krumpli gombóccal
›
A savanyú káposztában sok a C vitamin, ami ilyenkor télen igazi kincs! A savanyú káposztát természetes úton, biológia erjedés következtében ...
2024. január 30., kedd
Quattro formaggi, azaz a 4 sajt mártás
›
Könnyű, gyors, garantáltan sikeres fogás a pasta quattro formaggi. Néhány éve meglepődve hallgattam egyik ismerősünket aki 4 sajt má...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése