tag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post879332210986880831..comments2023-06-24T12:10:58.677+02:00Comments on Rozmaring & ibolya: Holland cseresznye tortaUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-85437887100223187422016-06-29T10:39:13.260+02:002016-06-29T10:39:13.260+02:00Persze, megírom. :) A kertbe nem én járok ki, hane...Persze, megírom. :) A kertbe nem én járok ki, hanem a szüleim, remélem, még maradt meggy és nem lett az egészből lekvár. A nagyon leveses és savanyú fajta van nekünk, amit azonnal meg kell főzni, mert gyorsan romlik. Igen, sok cukor kell bele, ha sütöm. Anitahttps://www.blogger.com/profile/07778859321998992741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-10600936238621661782016-06-28T22:28:17.208+02:002016-06-28T22:28:17.208+02:00 Anita,én kipróbálnám meggyel is ,csöpögtesd le a... Anita,én kipróbálnám meggyel is ,csöpögtesd le a meggyet,mielőtt a tésztára teszed és megfontolandó a cukor mennyiségét picit megemelni a meggy fanyarságától függően.Én nagyon szeretem a meggyet is.Kíváncsian várom milyen lett,ugye beszámolsz róla ? <br /> Rozmaring&ibolyahttps://www.blogger.com/profile/12895931244213418425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-26990493419779315092016-06-28T20:01:33.596+02:002016-06-28T20:01:33.596+02:00Meggyel is működik vagy az nagyon eláztatná? Csere...Meggyel is működik vagy az nagyon eláztatná? Cseresznye nem nagyon termett nálunk. :-( Meggy van bőven.Anitahttps://www.blogger.com/profile/07778859321998992741noreply@blogger.com