tag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post2559287090606676966..comments2023-06-24T12:10:58.677+02:00Comments on Rozmaring & ibolya: Árpagyöngy avagy gersli leves Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-20305477132664189572017-02-09T15:08:33.679+01:002017-02-09T15:08:33.679+01:00Szívesen, egész biztosan ízleni fog, mert karakter...Szívesen, egész biztosan ízleni fog, mert karakteresebb :-) Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-44788475897600654832017-02-04T09:18:27.401+01:002017-02-04T09:18:27.401+01:00Finom lehet füstölt hússal is,kifogom úgy is próbá...Finom lehet füstölt hússal is,kifogom úgy is próbálni, köszönöm az ötletet Anikó. Rozmaring&ibolyahttps://www.blogger.com/profile/12895931244213418425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-43571313934682233152017-02-03T19:07:53.670+01:002017-02-03T19:07:53.670+01:00Én rendszeresen főzöm téle, de mindig füstölt húss...Én rendszeresen főzöm téle, de mindig füstölt hússal és annak főzőlevével készítem, szoktam beletenni még 1-1 sárgarépát és fehérrépát is karikázva a hagyma mellett, valami csodás íze van :-) Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com