tag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post1425323624063659843..comments2023-06-24T12:10:58.677+02:00Comments on Rozmaring & ibolya: ischlerUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5168840321803907084.post-74103264861699252032011-09-15T18:04:32.843+02:002011-09-15T18:04:32.843+02:00Legközelebb, ha islert csinálsz, a csokit hígítsd ...Legközelebb, ha islert csinálsz, a csokit hígítsd fel étolajjal. Érdemes ezt egy kis, öblösebb tálkában végezni. A csoki hígabb és "több" lesz, így könnyebben tudod mártani. <br />Remélem nem haragszol a tanácsomért. Régebben én is sokat kínlódtam vele (lásd az én isleremet), de ma már tudom, hogy csinálják a "nagyok" :)Gombahttps://www.blogger.com/profile/15264996155487254529noreply@blogger.com